user_mobilelogo
Onze camping is gelegen in de "Drentse Monden" aan het Zuiderdiep in Valthermond en richt zich vooral op vakantiegangers, senioren of gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Op de weide achter ons huis ligt Minicamping Klein Brabant met 5 kampeerplaatsen, een pipowagen, een volledig ingerichte caravan en een verharde camperplaats. U kunt zelf uw tent, caravan of camper meebrengen, maar uniek is ook onze geheel verzorgde "Pipowagen"  of "gepimpte caravan". Die zijn van alle gemakken voorzien, van beddengoed tot keukengerei en kunnen gehuurd worden. Eventueel als Bed & Breakfast.

Op ons veld staat een ruime afwasgelegenheid met warm en koud water, een groot werkblad en een koelkast die u tegen een kleine vergoeding kunt huren. In ons hoofdgebouw vindt u onze sfeervolle toilet- en douchegelegenheid. Uw afval kunt u scheiden en kwijt op de daarvoor bestemde plek op de parkeerplaats.

Op onze camping geniet u enerzijds van de heerlijke ruimte en rust van Drenthe, van Brabantse gezelligheid 's-avonds rond het vuurtje of van het gooien van een balletje op onze nieuwe jeu de boules baan.

Uiteraard hebben wij voor u allerlei tips en folders voor leuke of leerzame uitstapjes of fiets- en/of wandeltochten in de omgeving.

Wil je ondanks de heerlijk ontspannen omgeving even digitaal contact met 'de buitenwereld' hebben wij een gratis Wifi-punt 'paraat'.