user_mobilelogo
Onze camping is gelegen in de "Drentse Monden" aan het Zuiderdiep in Valthermond en richt zich vooral op vakantiegangers, senioren of gezinnen die op zoek zijn naar rust en ruimte.

Op de weide achter ons huis ligt Minicamping Klein Brabant met 5 kampeerplaatsen, een pipowagen, een volledig ingerichte caravan en een verharde camperplaats. U kunt zelf uw tent, caravan of camper meebrengen, maar uniek is ook onze geheel verzorgde "Pipowagen"  of "gepimpte caravan". Die zijn van alle gemakken voorzien, van beddengoed tot keukengerei en kunnen gehuurd worden. Eventueel als Bed & Breakfast.

Op ons veld staat een ruime afwasgelegenheid met warm en koud water, een groot werkblad en een koelkast die u tegen een kleine vergoeding kunt huren. In ons hoofdgebouw vindt u onze sfeervolle toilet- en douchegelegenheid. Uw afval kunt u scheiden en kwijt op de daarvoor bestemde plek op de parkeerplaats.

Op onze camping geniet u enerzijds van de heerlijke ruimte en rust van Drenthe, van Brabantse gezelligheid 's-avonds rond het vuurtje of van het gooien van een balletje op onze nieuwe jeu de boules baan.

Uiteraard hebben wij voor u allerlei tips en folders voor leuke of leerzame uitstapjes of fiets- en/of wandeltochten in de omgeving.

Wil u ondanks de heerlijk ontspannen omgeving even digitaal contact met 'de buitenwereld' hebben wij een gratis Wifi-punt 'paraat'.

Een greep uit ons gastenboek;
 
"Hartelijk bedankt voor de goede zorgen en het heerlijke ontbijt!. We hebben echt genoten van de rust, natuur en gastvrijheid."
 
"We hebben een top weekend gehad. Het was kei gezllig en super de luxe. Geweldig geslapen in jullie caravan. Heerlijk! Super bedankt"
 
" Super bedankt! We hebben genoten van de pipowagen, jullie gastvrijheid, het heerlijke ontbijt en douche, zeker voor herhaling vatbaar!"
 
" Het was fijn om hier op de camping te staan. Wat een rust en zo mooi hier allemaal (toilet/douche gebouw!) Hier voel ik de liefde."
 
" Dank jullie wel voor ons fijne weekend met Brabantse gezelligheid! Knus en gezellig ingericht, aan alles is gedacht en super onderhouden. Jullie hebben een top camping, wij komen graag terug!"
 
" Prima plek, **** sanitair. Goed verzorgd allemaal"
 
" Een schitterend plekje met gastvrije eigenaren. Er is hier veel aandacht voor detail en dat maakt het net even extra fijn. We hebben genoten. Dank jullie wel en vast tot ziens. "
 
 
 
 


Reacties van onze gasten: 


"Wat een rust en zo mooi hier allemaal"
"We hebben genoten, de Pipowagen was super"
"Brabantse gastvrijheid"
"Knus en gezellig ingericht"
"Aan alles is gedacht"
"Alles word supergoed onderhouden"