user_mobilelogo


Kom genieten van de rust op minicamping Klein Brabant vanuit onze gepimpte caravan!

De caravan is geschikt voor 2 volwassenen en 1 of 2 kinderen of 1 extra volwassenen. De caravan beschikt over 2 vaste bedden; 1 bed van 1.35 bij bijna 2 meter en 1 bed van 1.10 bij bijna 2 meter. In de caravan beschikt u over voldoende kastruimte voor uw spullen.

In de voortent (3x5) heeft u zitgelegenheid, kunt u koken, koffie en thee zetten. Een kleine koelkast, bestek, borden, pannen, bekers, glazen zijn aanwezig. Tevens hand- en theedoek, afwasmiddelen, het bedlinnen, dekbedden en kussens. Buiten heeft een tuinset met 4 stoelen en 2 relaxstoelen. Op aanvraag kunt u een heerlijk ontbijt boeken.

Wij doen ons best om te zorgen dat u buiten uw eigen handdoeken en kleding niets hoeft mee te nemen en u enkel hoeft te genieten van uw vakantie.

U slaapt heerlijk in het bed in de caravan en geniet van de rust op de camping. Overdag verkent u de omgeving, het mooie Drenthe en oost Groningen.  S 'avonds drinkt u gezellig wat bij het vuurtje aan de picknicktafel onder de sterrenhemel.

Naast een caravan, beschikt onze minicamping over 5 staanplaatsen , 1 pipowagen, een camperplaats en een luxe sanitair ruimte.

Kom ook genieten en boek snel. Meer informatie vind u op onze pagina 'Boekingsinformatie'.Reacties van onze gasten: 


"Wat een rust en zo mooi hier allemaal"
"We hebben genoten, de Pipowagen was super"
"Brabantse gastvrijheid"
"Knus en gezellig ingericht"
"Aan alles is gedacht"
"Alles word supergoed onderhouden"